Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ІТК розкаже про аудит панелі телевізійних досліджень


    19 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    22 грудня, ІТК оприлюднить висновки аудиту панелі телевізійних дослджіень. Читайте про це на «МедіаБізнесі» в понеділок.
    Аудит був замовлений Індустріальним телевізійним комітетом, проводила його французька компанія CESP.

    Нагадаємо, що ІТК оголосив про проведення аудиту телевізійної панелі в квітні цього року та обрав пропозицію CESP (Centre d'Etude des Supports de Publicitе) – Центр вивчення та підтримки медіа.

    В ході аудиту, під час відвідування київського офісу GfK-Ukraine, аудиторами компанії CESP було перевірено роботу залучених до дослідження департаментів, проведено зустрічі та інтерв’ю з відповідними менеджерами та їхніми командами, проведена оцінка обладнання, що використовується для вимірювання, вивчена документація стосовно роботи панелі.
    нспектор компанії CESP відвідав понад 30 домогосподарств, що проживають у містах населених пунктах «50 -» з метою перевірки установки піплметрів, умов рекрутингу в панель, телевізійного обладнання, «повсякденної» взаємодії та логістики між панелістами та GfK-Ukraine. Окрім того, в кожному домогосподарстві була протестована робота піплметру (за сценаріями телеперегляду) для перевірки коректного функціонування кожного прибору.

    24 жовтня 2008 року ІТК отримав кінцевий звіт про проведення міжнародного аудиту панелі системи телевізійних дослідження GfK Україна, який проходив з 18 червня по 11 вересня.

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.