Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    CME та «Главред» розділяють активи


    19 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Американська корпорація Central European Media Enterprises (CME) і «Главред Медіа» підписали попередню угоду про розділ спільних активів, йдеться у вчорашньому повідомленні СМЕ, пише «КоммерсантЪ-Украина».

    В рамках операції СМЕ збільшить свою частку в телеканалі «Кіно» до 100%, а «Главред» одержить у власність «Сіті» і $10 млн. готівкою. Завершення операції очікується в лютому 2009 року після due diligence «Главреда» і переоформлення ліцензії каналу «Кіно».

    «Можливість одержати канал ’Кіно’ в 100-процентну власність є дуже важливою для виконання стратегічних завдань в Україні, - наводяться в повідомленні СМЕ слова президента і операційного директора корпорації Адріана Сарбу. - Ми зможемо здійснювати загальне програмування і забезпечити синергію двох каналів (СМЕ також володіє каналом «Студія 1+1» - ред.)».

    Втім, як пише видання, на цьому співпраця СМЕ і «Главреда» не закінчується. В рамках операції корпорація придбає за $12 млн. 10% холдингу «Главред Медіа», повідомляє Львівський портал.

    Як повідомив гендиректор «Главред Медіа» Олег Наливайко, на базі каналу «Сіті» компанія планує створити канал новин. «Ми спеціалізуємося на створенні інформаційного контенту, тому ’Сіті’ нам цікавіший, ніж розважальний ’Кіно’», - відзначає Наливайко.

    Очолить канал колишній президент НТКУ Віталій Докаленко.

    Довідка: «Кіно» вийшов у ефір в липні 2006 року на ефірних частотах «7-го каналу», що транслювався у Києві. Зараз технічне покриття - 55% території України, частка аудиторії в I півріччі - 0,71%, рейтинг - 0,11%.

    «Сіті» почав транслювання з лютого 2006 року на частотах київського «35-го каналу». Технічне покриття - 12% території країни, частка аудиторії в I півріччі - 0,11%, рейтинг - 0,02%.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.