Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Верховна Рада дозволила собі звільняти четвірку членів Нацради


    19 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: DoctoR
    Верховна Рада України ухвалила Закон про внесення змін до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення».

    Зміни стосуються порядку припинення повноважень членів Національної ради, які призначаються Верховною Радою України. Згідно з новим порядком, Верховна Рада може сама припиняти повноваження членів Нацради, призначених нею, без згоди Президента України.

    За законопроект проголосували 226 народних депутатів із фракцій БЮТ, «НУ-НС», Блоку Литвина і КПУ. Партія регіонів за проект не голосувала, незважаючи на те, що його автором є член фракції ПР Олена Бондаренко.

    «Телекритика»

    Текст закону:

    ЗАКОН УКРАЇНИ
    Про внесення змін і доповнень до Закону України “Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення” (щодо порядку припинення повноважень членів Національної ради)
    Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:
    1. Частину першу статті 8 доповнити пунктом дев'ятим наступного змісту:
    “9) висловлення недовіри Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення Верховною Радою України та/або Президентом України за результатами розгляду її звіту”.
    2. Частину другу статті 8 доповнити останнім абзацом наступного змісту:
    “У випадках, передбачених пунктом 9 частини першої статті 8 рішення про дострокове припинення повноважень членів Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення приймається Верховною Радою України стосовно призначених нею членів Національної ради та/або Президентом України стосовно призначених ним членів Національної ради. Повноваження членів Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення , призначених Верховною Радою України, припиняються з моменту прийняття Постанови Верховної Ради України про висловлення недовіри Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення за результатами розгляду її звіту. Повноваження членів Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, призначених Президентом України, припиняються з моменту вступу в дію Указу Президента про висловлення недовіри Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення за результатами розгляду її звіту.”
    3. Частину п'яту статті 16 викласти в такій редакції:
    “5. За результатами розгляду звіту Національної ради Верховна Рада України та/або Президент України можуть висловити недовіру Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення . Висловлення недовіри Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення Верховною Радою України тягне за собою дострокове припинення повноважень членів Національної ради, призначених Верховною Радою України. Висловлення недовіри Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення Президентом України тягне за собою дострокове припинення повноважень членів Національної ради, призначених Президентом України.”
    Голова Верховної Ради України

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.