Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нова редакція «Методики розрахунку розмірів ліцензійного збору»


    25 июня 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    На засіданні 24 червня 2009 року Національна рада затвердила нову редакцію «Методики розрахунку розмірів ліцензійного збору».


    За словами члена Національної ради Тетяни Лебедєвої, яка очолювала робочу групу з розробки методики, «зроблено дуже багато для поліпшення діяльності телерадіоорганізацій і зменшення фінансового тиску на них у теперішніх складних ринкових умовах». Зокрема, розроблено два різні для телебачення і радіомовлення більш поміркованими, оскільки фінансові показники двох галузей індустрії суттєво різняться.


    Як і в дійсній методиці, залишаються преференції для державних ТРО та виробників дитячих програм. Крім того, запроваджуються пільги для виробників суспільно-важливих програм, а також для тих компаній, які працюють без порушень (не мають попереджень Нацради).


    Щоправда, тепер в розрахунках використовується не неоподатковуваний мінімум доходів громадян - показник, який враховується при розрахунку ліцензійних зборів і який фігурував у попередній методиці, а мінімальний розмір заробітної плати.


    Перший заступник голови Національної ради Андрій Мирошніченко на сьогоднішньому брифінгу зазначив, що нова методика буде застосовуватися лише після погодження Міністерством фінансів та затвердження Кабінетом Міністрів України. Також він зауважив, що є певна «гра на випередження» між документом, який нині ухвалила Нацрада та законопроектом Володимира Ландіка - обидва документи на зменшення фінансового тиску на мовників, а конкуренція зумовлена не різницею в підходах, а тим, що кожна з гілок влади користується доступним їй інструментарієм. На пропозицію члена Нацради Тетяни Мокріді, Нацрада вирішила скерувати розроблену «Методику...» не тільки до Кабінету міністрів на погодження, а й до профільного Комітету Верхоної Ради з метою узгодження дій між законодавчими та виконавчими органами влади.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.