Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суд щодо трансляції «неадаптованих» каналів перенесено на 23 грудня


    13 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
    12 листопада, відбулося перше засідання Київського окружного адміністративного суду в об’єднаній адміністративній справі щодо скасування рішення Національної ради від 1 жовтня 2008 року №1738. Нагадаємо, цим рішенням провайдерів програмної послуги було зобов’язано припинити ретрансляцію телеканалів, зміст яких потребує адаптації до вимог українського законодавства.

    Позивачами у справі виступають народні депутати від Партії регіонів Нестор Шуфрич, Борис Колесников, Юрій Мірошниченко, Владислав Лук’янов, Ірина Бережна, В’ячеслав Богуслаєв, Олена Бондаренко, Вадим Колісниченко, Едуард Матвійчук, Ельбрус Тедеєв, Віктор Тихонов та Дмитро Шенцев, а також Севастопольська міська рада, та ТОВ «Імпульс». Треті особи – ТОВ «Торсат», асоціація «Укртелемережа» та ТОВ «Інтер-реклама». Відповідач – Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення. При цьому Нестор Шуфрич, Севастопольська міськрада та ТОВ «Імпульс» подавали позови окремо; пізніше всі чотири справи були об’єднані в одне провадженні.

    Юрій Мірошниченко, який мав на суді представляти інтереси вищезгаданої групи народних депутатів від Партії регіонів (крім Нестора Шуфрича, котрий подавав окремий позов) на засідання не з’явився. Натомість він подав до суду клопотання про перенесення розгляду справи через перебування на лікарняному. Розглянувши клопотання і не отримавши заперечень від інших учасників процесу, суд ухвалив рішення відкласти розгляд справи у зв’язку з неявкою представника позивача з поважної причини.
    Наступне засідання суду у цій справі має пройти 23 грудня.

    Источник: ІМІ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.