Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Невідомі побили оператора інформаційного агентства «Міст-Харків»


    24 июня 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    22 червня невідомі напали на оператора інформаційного агентства «Міст-Харків» Антона Авіжаса під час зйомки сюжету поблизу реконструкції стадіону «Металіст». Про це ТК повідомив сам пан Авіжас.

    «В цей момент до нас підійшли молоді люди спортивної статури і вимагали дозвіл на зйомку. Після цього я показав їм своє посвідчення і попросив представитись, але вони вимагали віддати касету. Я їм відмовив, а вони просто заломили мені руки, вирвали камеру і витягли касету», - розповідає він.

    За словами пана Авіжаса, невідомі касету не повернули і на повторне прохання представитися назвалися перехожими. Однак оператор зауважує, що вони вимагали дозволу на зйомку від компанії DCH. «Як мені вдалося з'ясувати, ця територія викуплена цією компанією, яка проводить реконструкцію стадіону "Металіст"», - наголошує Антон Авіжас.

    Після інциденту на офіційному сайті футбольного клубу «Металіст» з'явилася заява прес-служби клубу та групи компаній DCH, у якій журналістів просили «завчасно повідомляти про свої плани відвідин стадіону, задля того щоб виключити ймовірність повторення подібної ситуації». Однак своєї причетності до нападу на журналіста прес-служби не підтверджували й не спростовували.

    Наразі, за словами Антона Авіжаса, слідство у справі триває.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.