Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Інтерв'ю з паном Самойленком


    12 декабря 2008 | Телевидение / Украина / Спорт на ТВ / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
    У попередній програмі „Спортклуб” гостем студії був президент групи компаній „Повєрхность ТВ” Віктор Самойленко. Пропонуємо вам „роздруківку” розмови ведучого з паном Самойленком.

    - (Ведучий). Пане Вікторе, минулого тижня, майже всі канали пакету „Повєрность ТВ” не працювали. На нашому сайті була інформація про технічне переоснащення. З чим воно пов`язане?

    - Не буду вдаватися у технічні тонкощі. Маю заспокоїти наших підписувачів, що робилося це у їхніх інтересах. До 2009 р. ми плануємо додати у наш пакет ще близько 20-ти нових каналів, тож довелося дещо змінити технічно.

    - (Ведучий). Нещодавно з`явилася офіційна інформація UEFA про те, що саме компанія „Повєрхность ТВ” перемогла у тендері на висвітлення Ліги чемпіонів та Ліги Європи до 2012 р. Розкрийте козирні карти, як вдалося виграти цей престижний тендер, адже зараз в Україні за цей ласий телешматок борються кілька телекомпаній?

    - Справді, телеконкуренція в нашій країні щороку зростає і за права на Лігу чемпіонів стояла черга. Та я маю нагадати, що наша компанія вже 10 років співпрацює з UEFA і має чималий досвід телезнімань згідно вимог організаторів цієї Ліги, зокрема у форматі HD.Є також позитивний досвід нашої фінансової співпраці з UEFA. Ці складові, схоже і стали вирішальними у тому, що UEFA віддала перевагу саме нам. Зауважу, що вперше ми придбали права ще й на мовлення через мобільну телефонну мережу. Відтак, незабаром почнемо працювати з українськими ефірними каналами стосовно продажу їм субліцензії. До речі, нам дорікають, що у цьому сезоні ми продали субліцензію каналам „Україна” і ТЕТ. Мовляв, покриття у них невелике, тож не скрізь є нагода дивитися Лігу чемпіонів. Та причина у тому, що інші канали не забажали траслювати цей турнір, у них інші пріорітети. А в УТ-1 не знайшлося банального – грошей. Тож вибір ми зупинили на тих каналах, які реально цього бажали.

    - (дзвінок глядача ) Це вас турбує Євген з Києва. У мене кілька запитань.Чи буде розширений кінопоказ у вашому пакеті? Чи з`являться нові спортивні канали? Чи плануєте на вашу супутникову платформу завести канали групи „Інтер”?

    - Річ у тім, що ми тривалий час не могли отримати нові декодери, завдяки яким наші глядачі можуть дивитися спорттрансляції і фільми у форматі HD. Тепер цю проблему ми вирішили. Зауважу, що у цих декодерах є жорсткий диск і глядач може на нього записувати фільми чи окремі матчі, передачі. Переконаний, що до літа наступного року нам вдасться розширити пакет кіноканалів, адже ми ведемо плідні перемови з такими гігантами як Universal, SONY і NBC.

    Стосовно нашої головної складової – спортмовлення, то ми плануємо ще відкрити спеціалізовані канали. Йдеться про бокс, теніс та український футбол.

    Щодо каналів групи „Інтер”, то ми готові їх ретранслювати хоч завтра. Як тільки і у них виникне таке бажання, то ласкаво просимо!

    - (Ведучий). Поза сумнівом, наших глядачів у кабельних мережах цікавить питання: чи збережуться канали „Спорт 1”, „Спорт 2” і „Спорт 3” з 1-го січня у тих операторів, які вже нас ретранслюють?

    - Маю наголосити, що у нас всередині компанії були великі суперечки стосовно майбутньої співпраці з кабельними операторам. Сьогодні ми вступили у конкуренцію з іншими операторами як компанія, що надає платні телепослуги. І якщо ми залишимо всі свої спортканали у „кабелі”, то хто ж тоді купуватиме наші декодери і підписуватиметься на наш супутниковий пакет? Ми маємо дбати про свій бізнес. Ми прийняли таке рішення: з 1 –го січня ми залишаємо „Спорт 1” у всіх кабельних операторів, які бажають підписати з нами договір на 2009р. При цьому ми значно знижуємо ціну для кабельних операторів на цей канал. Але висуваємо умову до них – „Спорт 1” має йти виключно у базововму пакеті. А ось решту наших спортивних каналів ми „забираємо” у кабельних операторів і з січня вони йтимуть виключно у тих, хто придбав наш тюнер і підписався на пакет „Повєрхность ТВ”.

    - ( дзвінок глядача). Руслан з Івано-Франківська. Чи плануєте ви транслювати автоперегони Формула – 1?

    - Наскільки я розумію права на Формулу-1 нині знаходяться у групи каналів „Інтер”. Нас цікавить цей вид спорту і ми спробуємо придбати права на Формулу-1.

    - (Ведучий). Які перспективи розвитку окремого каналу для шанувальників боксу?

    - З „Повєрхностью” вже давно плідно співпрацює така знана людина у боксерських колах як Володимир Гендлін. Ми плануємо, що Гендлін не лише коментуватиме бої, а й робитиме у студії аналітичні обговорення цих поєдинків з фахівцями. І нині працюємо над тим, аби цей боксерський канал могли бачити не лише в Україні, а й за її межами.

    - (дзвінок глядача). Тарас з Харкова. Я є прихильником американських ліг NBA та NFL. Чи плануєте ви трансляцію цих турнірів?

    - Зараз ми вже транслюємо американський спортканал NASN. Але не буду приховувати факту , що ми ведемо перемови і з NBA також.

    - (дзвінок глядача). Сергій із Закарпаття. На вашій платформі зараз у тестовому режимі йде ТРК”Футбол”. Він і залишиться у майбутньому? І які перспективи трансляцій вітчизняних першостей з баскетболу, гандболу, хокею та інших видів спорту?

    - Поки що ми будемо транслювати молодий канал ТРК „Футбол”. Але як вони будуть розвиватися і якою буде їхня позиція у майбутньому я не знаю. Можливості транслювати інші вітчизняні чемпіонати з баскетболу та інших видів у нас є і ми ведемо перемови з керівниками цих федерацій. Ми позиціонуємо себе як українська супутникова платформа, тож і маємо приділяти увагу „своїм” чемпіонатам.

    - (Ведучий).Насамкінець, як у жителя Києва, у мене до Вас запитання стосовно співпраці з оператором „Воля-кабель”, звідки канал „Спорт 1” зник з базового пакету.

    - Причини лише у одному – „Повєрхность ТВ” є таким же оператором платного ТБ, як і „Воля-кабель”. Вони розвиваються своїм шляхом, ми своїм і необхідно шукати компроміси. І хоча ми й конкуренти на цьому телеринку, але перемови вели буквально днями.

    Источник: Поверхность
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.