Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Телеканал Черновецького «проштрафився» на 3 млн. гривень


4 июня 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев

Контрольно-ревізійне управління в м. Києві під час ревізії виявило порушення у Державному комунальному підприємстві «Телерадіокомпанія «Київ» на суму 3,08 млн. гривень. Про це повідомляє «proUA» з посиланням на прес-службу КРУ.

Перевірка проводилася за період з 1 листопада 2007 по 1 березня 2009 року.

Ревізори з’ясували, що через встановлення посадових окладів в штатних розписах без урахування розміру мінімальної заробітної плати та коригування її на коефіцієнт граничних розмірів, зайво одержано з місцевого бюджету 301,53 тис. гривень.

Також, завищено потребу в бюджетних коштах на 2009 рік у сумі 1,46 млн. грн., оскільки до бюджетного запиту було включено небюджетні зобов’язання минулого періоду щодо отриманих послугах з трансляції та охорони.

До того ж, за рахунок фінансування 2009 року погашено небюджетні зобов’язання 2008 року у сумі 1,27 млн грн. – здійснено платежі з оплати праці та нарахувань на неї.

Під час інвентаризації встановлено недостачу комп’ютерної техніки, внаслідок чого розмір збитків становить 25,7 тис. грн., а також виявлено лишки – на 36,63 тис. гривень.

Окрім цього, Телекомпанія зайво витратила 4 тис. грн. через те, що Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення до актів виконаних робіт включив оплату за час профілактичних робіт.

Також працівники КРУ з’ясували, що Телерадіокомпанія безпідставно витратила 3,7 тис. грн. на оплату послуг з оренди приміщень.

За порушення у веденні фінансово-господарської діяльності чотирьох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 164-2 КУпАП, а також складено один протокол за ст. 164-12 КУпАП, який направлено на розгляд до суду. Матеріали контрольного заходу передано до прокуратури Печерського району м. Києва.



Источник: IMI
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.