Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Мусульманські проповідники запустять телеканал з помірним ісламізмом


4 июня 2009 | Телевидение / Мир / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев

Група суннітських мусульманських проповідників і богословів, із університету Каїра "Аль-Азхар", заявила про створення нового супутникового телеканалу, метою якого буде пропаганда помірного ісламу, а також роз'яснення помилок радикального ісламізму. Про це повідомляє Associated Press в середу, 3 червня.

Як відзначає AP, новина про запуск нового каналу поступила за день до звернення президента США Барака Обами до ісламського світу, з яким американський лідер виступить в столиці Єгипту в четвер, 4 червня, під час офіційного візиту.

Як розповів агентству шейх Халід Аль-Гинді, один з учасників стартапа каналу "Азхарі" (Azhari), передбачається, що з неправильними інтерпретаціями ісламської релігії вестимуть "медіаборотьбу" випускники університету, повідомляє Лента Ру.

"Наш канал просуватиме ідею про те, що мусульманство - помірна релігія, якою екстремізм не властивий. Зараз працюють десятки супутникових каналів, які забивають голови молодим людям ідеями про строге трактування Корану. Екстремізм виростає звідси", - пояснив шейх і додав, що канал створюється на приватні пожертвування, тому дотримуватиметься незалежної редакційної політики.

 Повідомляється, що "Азхарі" почне мовлення в середині серпня 2009 року. У програмній сітці будуть передачі як на арабській, так і на англійській мовах (пізніше планується мовлення на турецькому і хінді). Супутниковий сигнал зможуть приймати глядачі Європи і Південно-східної Азії.

ІМІ.за інф.Лента Ру



Источник: IMI
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.