Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НТКУ вирішила боротися з піратством на Першому національному


    2 июня 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Алексей Мазур

    Президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук підписав наказ про використання ліцензійних музичних творів для програм власного виробництва, повідомляє прес-служба Першого національного.

    Наказ має на меті забезпечити вимоги законодавства щодо авторських та суміжних прав та привести роботу НТКУ у відповідність до європейських стандартів. Керівництво НТКУ таким чином хоче захистити телекомпанію від судових позовів.

    «Ми підписали угоду з представництвом Focus music в Україні. Сьогодні це єдина компанія, яка має своє представництво на території України. Її послугами користуються такі відомі світові телевізійні компаній, як Бі-бі-сі, CNN, Discоvery Chanel, MTV, NBC», - зазначає віце-президент НТКУ Андрій Чернюк.

    За його словами, НТКУ має право на 12 тисяч ліцензійних музичних творів і може їх використовувати у створенні телепрограм, заставок, художніх і документальних фільмів власного виробництва й інших телевізійних продуктів.

    Наказом також урегульовано використання музики вітчизняних авторів. «З кожним вітчизняним виконавцем ми підписуємо договір про право використання їхніх пісень в ефірі Першого національного. Тобто ми виплачуємо їм грошову винагороду, або правовласники у письмовій формі пишуть нам дозвіл на передачу використання музики на безоплатній основі», - каже пан Чернюк. Він так зауважує, що використання неліцензійної музики в нашій країні є гострою проблемою.



    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.