Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада винесла попередження двом державним компаніям за зменшення обсягів мовлення


    31 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Нацрада винесла попередження двом державним компаніям за зменшення обсягів мовлення
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні  26 травня винесла попередження двом державним компаніям Харківській ОДТРК та ДТРК «Крим» за зменшення обсягів мовлення. Замість 24 год/добу ДТРК «Крим» мовила 14 годин 24 хвилини на добу, а Харківська ОТБ - 18 годин.  Представники компаній пояснили зменшення трансляції відповідним побажанням Держтелерадіо, пов'язаним із браком фінансування. Представник Харківської ОДТРК також наголосив на тому, що проблему з бюджетним фінансуванням уже вирішено і з 15 травня компанія мовить з повному обсязі, передбаченому ліцензією, однак це пояснення все одно не зупинило Нацраду щодо винесення санкції.

     

    Це вже не перша державна компанія, яка отримала попередження за зменшення обсягів мовлення. 22 квітня Нацрада винесла попередження за аналогічне порушення Національній телекомпанії України.  Після санкції представник топ-менеджменту НТКУ повідомив, що незважаючи на брак коштів на оплату послуг Концерну РРТ, Перший національний не припинятиме трансляції вночі, оскільки побоюється повторних звинувачень з боку Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Собівартість сигналу, який з'являється на екрані, становить близько 130-140 гривень за хвилину, це 8-9 тисяч гривень в годину і близько 40 тисяч за ніч, що є на сьогодні вагомими витратами для Національної телекомпанії.

     

    Ще одна державна компанія - Київська державна регіональна телерадіокомпанія (Радіо «Голос Києва») - також отримала попередження за зменшення обсягів мовлення, після чого звернулася із заявою до Нацради щодо внесення відповідних змін до ліцензії.



    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.