Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Київській, Житомирській та Одеській областях з’явилося цифрове телебачення


    30 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Алексей Мазур

    Міністерство транспорту і зв’язку України почало трансляцію цифрових каналів у Київській, Житомирській та Одеській областях, а також у Києві. Про це заявив заступник міністра транспорту і зв’язку - голова Держадміністрації зв’язку Олег Проживальський, передає кореспондент «proUA».

    «У травні місяці розпочата трансляція на постійній основі телепрограм у цифровому форматі в Києві та Київській області, Житомирській області та в Одеській. Це перша частина нашої роботи, яка була проведена спільно з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення», - повідомив Олег Проживальський.

    Глава Держзв’язку уточнив, що в цифровому форматі MPEG-4 у цих областях почалася трансляція каналів «Мегаспорт», «НТН», «Футбол», «Гумор», КДТРК, «Інтер», «ТВі», «Music Вox Ukraine» і «Kultura». Усі приймачі, які передають ці канали, надані Концерном РРТ.

    «Усі приймачі в тих областях, які я назвав, зроблені Концерном РРТ за рахунок державних бюджетних коштів, які виділялися в попередні роки, а також за рахунок власних коштів, які мав Концерн РРТ», - відзначив Олег Проживальський.

    Він також додав, що коштів Концерну вистачить на запуск цифрового ТБ ще в двох-трьох областях України, а в яких саме - визначить Нацрада.

    «Але, так чи інакше, за рахунок власних джерел, за рахунок залучення коштів Концерну РРТ, навіть при важкому фінансовому стані, ми плануємо, що цього року ще у двох-трьох областях зможемо відкрити цифрове телебачення», - повідомив Олег Проживальський.



    Источник: proUA
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.