Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Реклами у телевізорі стане більше?


    22 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Член комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Олена БОНДАРЕНКО (фракція Партії регіонів) прогнозує, що ВР дасть згоду на внесення змін до закону про рекламу щодо приведення його у відповідність до європейської конвенції про транскордонне телебачення.

    Таку думку вона висловила сьогодні кореспонденту УНІАН, коментуючи рішення парламенту про направлення відповідного законопроекту на повторне друге читання.

    О.БОНДАРЕНКО зауважила, що ВР мала внести зміни до закону про рекламу та телебачення і радіомовлення для того, щоб привести нашу законодавчу базу до європейських норм.

    «Поки ми ці зміни розробляли, Європа вже ухвалила нові директиви, більш ліберальні, для ринку, і вийшов дисбаланс – навіть якщо ми внесемо норми старої конвенції до нашого законодавства, то це не вирішить проблему», - сказала вона. Тому, за словами народного депутата, будуть розроблені нові зміни, аби «двічі не робити одну й ту саму роботу».

    О.БОНДАРЕНКО зауважила, що згідно з новими директивами європейської конвенції дозволяється збільшити рекламний час з 15 до 20% мовлення під час однієї астрономічної години.

    О.БОНДАРЕНКО зауважила, що вся критика, яка сьогодні звучить щодо цієї норми є безпідставною. «Телеканали дають рівно стільки реклами, скільки може витримати їх глядач», - сказала вона. При цьому вона додала, що у неї «немає ніяких сумнівів, що цей закон у сесійній залі пройде».

    За прогнозами О.БОНДАРЕНКО, для напрацювання нових змін до закону достатньо буде два тижні.

    Як повідомляв УНІАН, учора, 21 травня, Верховна Рада відправила на повторне друге читання зміни до закону України “Про рекламу” (щодо приведення у відповідність до Європейської конвенції про транскордонне телебачення).

    УНІАН

    Источник: PULT
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.