Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Більшість шукачів роботи в медіа мріє працювати на «1+1»


21 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
Більшість молодих медіафахівців і студентів, котрі шукають роботу, мріють працювати на телеканалі «Студія 1+1». Про це на Конгресі Незалежної асоціації телерадіомовників повідомила виконавчий директор Індустріального телевізійного комітету Катерина Котенко, посилаючись на результати анкетування відвідувачів ярмарку вакансій «Медіа-кар'єра», організованого ІТК.

Анкети ІТК заповнили 180 відвідувачів ярмарку. 90% з них, відповідаючи на запитання, де б вони хотіли працювати, назвали канал «1+1». «Але це не означає, що там найвищі зарплати», - уточнила Катерина Котенко. На її думку, це пов'язано з тим, що до 2008 року бренд «1+1» був одним з найсильніших на українському телеринку.

За даними ІТК, витрати загальнонаціональних каналів на персонал становлять 50-60% у загальній структурі видатків. Асоціація мала намір провести дослідження рівня зарплат на українських каналах, але змушена відмовитися від цієї ідеї з огляду на нестачу коштів на фінансування дослідження. Також ІТК не володіє даними про кількість співробітників, скорочених з телеканалів в умовах кризи.

Водночас HR-менеджер Нового каналу Марія Салій, виступаючи на конгресі, наголосила, що Новий канал - чи не єдиний, який нікого не скорочував. Єдиним заходом економії, що позначився на персоналі, стала відмова від щорічної індексації заробітних плат, яка раніше становила 7-10%. На Новому каналі працює 358 співробітників - найменший штат з-поміж каналів першої п'ятірки (для порівняння: практично така сама кількість людей задіяна в департаменті власного виробництва СТБ). «Також ми зупинили прийом нових людей, щоб зберегти тих, хто є», - пояснила особливості кадрової політики Нового Марія Салій.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.