Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Кабельники виграли суд проти Нацради щодо скасування «списків адаптованих каналів»


    20 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Господарський суд міста Києва частково задовольнив позов ТОВ «Імпульс», м. Докучаєвськ Донецької обл., за участю третьої сторони асоціації «Укртелемережа» проти Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це ТК повідомила Наталя Клітна, генеральний директор асоціації «Укртелемережа».За словами адвоката позивача Володимира Єфіменка, у позові йшлося про те, що Нацрада порушила порядок провадження регуляторної діяльності і не мала повноважень приймати рішення щодо укладання списків зарубіжних каналів, що можуть безперешкодно поширюватися в Україні (рішення Нацради № 1738 від 01.10.2008 р. і № 2347 від 23.12.2008 р.). Суд визнав незаконним пункт рішення № 1738 (Провайдерам програмної послуги, у т.ч. ліцензії яких переоформлено чи продовжено після 29.02.2008, з моменту прийняття цього рішення припинити ретрансляцію іноземних програм, зміст яких потребує адаптації до вимог законодавства України...), а також пп. 1 і 3 рішення № 2347 (Затвердити перелік програм, зміст яких відповідає вимогам статті 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (не потребують адаптації змісту), згідно з додатком; 3. Попередити провайдерів програмної послуги про необхідність припинення ретрансляції іноземних програм, зміст яких потребує адаптації..), в іншій частині - відмовив.

    «По суті, суд визнав, що є незаконною заборона трансляції в Україні тих каналів, які не увійшли в перелік Нацради. Так само як визнав незаконним і сам список», - прокоментував ситуацію пан Єфіменко.

    Сьогодні суд оголосив в усній формі результативну та вступну частину. Повний текст документу з мотиваційною частиною, за словами пана Єфименка, буде надано сторонам орієнтовно за 5 - 7 днів.


    www.telekritika.ua

    Источник: СКТУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.