Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Екс-ведучі програли суд проти "1+1"


    15 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    13 травня Печерський районний суд міста Києва відмовив колишнім ведучим телеканалу «1+1» Анні Безулик, Людмилі Добровольській та Олесю Терещенку у задоволенні їхнього позову. Нагадаємо, позивачі оскаржували наказ про їхнє скорочення. Рішення прийняла судя Олена Кафідолва. Третіми сторонами у справі виступає Київська незалежна медіа-профспілка та Національна рада з питань телебачення та радіомовлення, повідомляє Телекритика.

    Нагадаємо, колишні співробітники «Студії 1+1» Олесь Терещенко, Анна Безулик та Людмила Добровольська подали позов до Печерського районного суду проти каналу у грудні 2008 року. Ведучі оскаржували наказ про їхнє скорочення, підписаний генеральним директором каналу Олександром Ткаченком, наполягаючи на тому, що зміна редакційної політики каналу являла собою зміну умов роботи, що давало їм право на звільнення із відповідною мотивацією. 18 листопада Терещенко, Безулик і Добровольська подали заяви про звільнення через зміну умов роботи, проте їх не було підписано. Пізніше Олександр Ткаченко заявив в інтерв'ю газеті «Факты и комментарии», що намагався залучити ведучих до нових проектів, проте їх не влаштувала сума запропонованої винагороди. Добровольська і Безулик категорично спростували цю заяву. Ведучі були скорочені разом із низкою (за різною інформацією - від кількох десятків до понад 200 осіб) співробітників «1+1» на початку 2009 року.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.