Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    За фактом розкрадання майна Дніпропетровської ОДТРК порушено кримінальну справу


    7 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Слідчим управлінням ГУМВС України в Дніпропетровській області порушено кримінальну справу за ст. 190 ч. 4 Кримінального кодексу України за фактом заволодіння шахрайським шляхом майном Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії в особливо великих розмірах. Про це ТК повідомили у прес-службі ГУМВС України в Дніпропетровській області.

    За цією інформацією, у 2008 році Дніпропетровська ОДТРК з метою придбання апаратури радіомовлення, телебачення та зв'язку за рахунок коштів, наданих з обласного бюджету, уклала договір із переможцем тендера - приватним підприємством. Останнє, за інформацією ГУМВС, обов'язків за угодою не виконало, апаратуру покупцеві не поставило та шахрайським шляхом заволоділо вищевказаними бюджетними коштами. На сьогодні ведеться досудове слідство.

    Генеральний директор Дніпропетровської ОДТК Вікторія Шилова зауважила, що кримінальну справу порушено не проти телекомпанії, а за фактом заволодіння майном третіми особами.«Ми одразу написали запит - яким майном? У нас, за перевіркою КРУ, все майно є. Адже ми вже за три місяці пройшли всі перевірки, включно з перевіркою КРУ, яка не показала ніякого заволодіння майном, ні розкрадання майна, у нас є всі акти. Я хочу побачити постанову слідчого, але до нас вона не надходила, бо ми не є відповідачем, ми є третьою стороною. Я хочу знати, що в нас вкрали», - каже пані Шилова. У середу вона планує провести прес-конференцію з трансляцією в прямому ефірі, де покаже всі технічні засоби, які було закуплено за програмою фінансування та розбудови телемережі дніпропетровського державного каналу.

    Інформацію в деяких ЗМІ щодо порушення кримінальної справи саме проти Дніпропетровської ОДТРК Вікторія Шилова розцінює як таку, що спрямована проти неї та її команди: «Все це робиться для того, щоб усунути мене як керівника та мою команду напередодні президентських виборів». Також, за її словами, питання стосовно Дніпропетровської ОДТРК розглядатиметься на найближчому засіданні парламентського комітету з питань свободи слова та інформації.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.