Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Українські теледистрибутори поділили російську «Охоту и рыбалку»


    7 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Київський апеляційний господарський суд міста Києва скасував постанову Господарського суду міста Києва від 25 лютого 2009 року про забезпечення позову, яке забороняло телекомпанії «Стрим» розповсюджувати телеканали «Здоровое телевидение», «Усадьба ТВ», «Драйв», «Охота и рыбалка», «Ретро» на території України.

    Таким чином за визначенням суду російська телекомпанія «Стрім» та її представник в Україні «Контент ТВ» мають законні підстави на підписання угод з українськими провайдерами кабельного ТБ. Крім того, ідеться в рішенні, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України має право видавати провайдерам програмних послуг ліцензії з пакетом вказаних каналів (ухвала, прийнята Господарським судом на забезпечення позову, забороняла це робити Нацраді до відповідного рішення суду).

    Як писала ТК,18 лютого російська телекомпанія «Стрим» (правовласник телеканалів «Охота и рыбалка», «Здоровое ТВ», «Усадьба ТВ», «Драйв» и «Ретро») розіслала українським провайдерам програмної послуги повідомлення про те, що права на розповсюдження її телеканалів у телемережах та представлення інтересів каналів на території України передані ТОВ «Контент ТВ» (структура, пов'язана з найпотужнішим українським дистрибутором російських телеканалів ТОВ «Торсат»), із яким кабельники мають укласти відповідні угоди на ретрансляцію. Водночас українська компанія «Інтернет. Бізнес. Комунікації» («Ай-бі-ком»), яка торік представляла інтереси росіян в Україні, повідомила клієнтів, що її угода з компанією «Стрим» діє до кінця 2009 року.

    Очевидно, що апеляційний суд визнав у цьому конфлікті права «Контент ТВ».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.