Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Порушено кримінальну справу проти Дніпропетровської телерадіокомпанії


    6 мая 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    ГУМВС в Дніпропетровській області порушило кримінальну справу за фактом привласнення шляхом шахрайства майна в особливо великих розмірах Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії, яку очолює Вікторія Шилова, повідомляє Львівський портал з посиланням на «gorod.dp.ua».

    Кримінальна справа порушена слідчим відділом ГУМВС в області 29 квітня поточного року за ознаками ст.190 ч.4 Кримінального кодексу України.

    В ході проведення попередньої перевірки встановлено недостачу матеріально-технічних засобів на ДОДТРК, що підлягають закупівлі за гроші обласного бюджету. Встановлено, що до розкрадання коштів причетне одне з приватних підприємств Дніпропетровська, яке виграло тендер на постачання устаткування на «Днiпропетровський державний».

    В рамках слідства перевіряється причетність до розкрадання і фактів шахрайства посадовців ДОДТРК.

    Нагадаємо, 30 квітня Національна спілка журналістів України (НСЖУ) оприлюднила список посадовців, які, на його думку, чинили опір суспільно значущій роботі ЗМІ. Серед ворогів української преси НСЖУ, зокрема, виділив генерального директора Дніпропетровської обласної телерадіокомпанії Вікторію Шилову, яка, на думку союзу, незаконно звільнила групу журналістів з грубим порушенням конституційних прав на працю.

    А також після виявлення наглядовими органами фактів нецільового використання бюджетних коштів, наданих ОГТРК в рамках обласної програми підтримки ЗМІ, Шилова розповсюдила заяви про утиски її журналістських прав.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.