Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    За словами Герман, Генпрокуратура не відкриватиме справу щодо "Інтера"


    17 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Генеральна прокуратура не виявила фактів порушень закону при відчуженні частини акцій телекомпанії «Інтер», які належали нині покійному депутатові Верховної Ради Ігорю Плужникову, в 2005 році.

    Про це на брифінгу сказала депутат Ради від фракції Партії регіонів Ганна Герман, передає Львівський портал з посиланням на «Українські новини».

    За словами депутата, про відповідні результати розслідування Генпрокуратурою цієї справи депутатів Ради проінформував заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін.

    «Ваше звернення про порушення законодавства при відчуженні акцій акціонерного товариства закритого типу «Українська незалежна ТБ-корпорація «Телеканал «Інтер» і іншим питанням розглянуто. Повідомляємо, що за результатами перевірки з дотриманням закону відмовлено в порушенні кримінальної справи у зв’язку з відсутністю складу злочину», - зачитала Герман лист представника Генпрокуратури.

    Крім того, вона повідомила, що Генпрокуратура під час відповідного розслідування не виявила дані, підтверджуючі володіння Валерієм Хорошковським і Дмитром Фірташем акціями «Інтеру».

    «Перевіркою за фактом смерті Плужникова встановлено, що останній помер в медичній клініці міста Ганновер Федеральної Республіки Німеччина. Правоохоронними органами ФРН встановлено, що смерть Плужникова була природною через тривалу хворобу, ознак нещасного випадку, самогубства, отруєння або інших насильницьких дій не встановлено», - зачитала документ Герман.

    У зв’язку з цим прокуратура Шевченківського району Києва відмовила в порушенні кримінальної справи за фактом смерті Плужникова.

    Як повідомлялося, ГПУ схиляється до того, що екс-власник «Інтеру» загинув за дивних обставин.

    Міністерство внутрішніх справ мало намір просити Генеральну прокуратуру порушити кримінальну справу за фактом підробки документів при продажу частини акцій «Інтеру» в 2005 році.

    Депутат Ради від Блоку Юлії Тимошенко Володимир Пилипенко запропонував парламенту створити тимчасову слідчу комісію для розслідування обставин смерті в 2005 році Плужникова, а також обставини заволодіння невідомими його власністю - акціями телекомпанії «Інтер».

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.