Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Для ухвалення законопроекту Ландика про розмір ліцензійного збору забракло одного голосу


    17 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    17 квітня Верховна Рада України відхилила проект закону «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (№ 3681, щодо визначення розміру ліцензійного збору, автор - регіонал Володимир Ландик).

    Законопроект передбачав закріплення за Кабінетом Міністрів України функції визначення розміру збору за видачу і продовження строку дії ліцензій на мовлення та ліцензій провайдера програмної послуги і фактично повернутися до попередніх розмірів ліцензійного збору для телерадіоорганізацій.

    Під час обговорення народний депутат Юрій Кармазін (фракція «НУ-НС») запропонував відправити цей законопроект на доопрацювання і наступного разу слухати його разом із бюджетним комітетом. Володимир Яворівський (фракція БЮТ) зазначив, що цей законопроект захищає права не рядових телерадіожурналістів, а власників ТРО. Віце-спікер парламенту Микола Томенко підтримав ідею законопроекту, назвавши нинішній підхід Національної ради з питань телебачення і радіомовлення до механізму визначення розмірів ліцензійного збору формальним. Він запропонував підтримати проект у першому читанні, а при доопрацюванні профільному комітету чіткіше прописати логіку ліцензійного внеску, залучивши для цього фахівців.

    За результатами голосування пропозиція Комітету з питань свободи слова та інформації (взяти за основу та підтримати в цілому законопроект № 3681) набрала 225 голосів. Друга пропозиція - відправити на доопрацювання - 222 голоси.

    «Телекритика»

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.