Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Держкомтелерадіо ще не отримав нічого з 98 млн гривень, передбачених на рекламу «Євро-2012»


    11 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Рекламна кампанія «Євро-2012» в іноземних ЗМІ розпочнеться, коли буде визначено міста – учасники чемпіонату. Про це повідомив під час інтернет-конференції на «Українській правді» міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко. «Відповідальним за це питання визначено Державний комітет телебачення та радіомовлення. У його розпорядженні 15 млн гривень на забезпечення інформаційної підтримки підготовки України до "Євро-2012" у засобах масової інформації, в тому числі закордонних», - повідомив міністр.

    У фінансово-економічному департаменті Держкомтелерадіо ТК повідомили, що в березні 2009 року змінами до річного розпису держбюджету на 2009 рік комітету як одному із головних розпорядників бюджетних коштів Стабілізаційного фонду виділено 9 млн гривень за бюджетною програмою «Здійснення заходів з підготовки і проведення "Євро-2012" в інформаційній сфері». Кошти поки ще не надійшли, але їх очікують отримати вже у квітні 2009 року. У комітеті дивуються: про які 15 млн гривень, що перебувають у їхньому розпорядженні, говорив Юрій Павленко?!

    Як пояснили ТК у прес-службі Міністерства у справах сім'ї, молоді і спорту, міністр Юрій Павленко говорив про кошти, передбачені Державною цільовою програмою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу на інформаційну підтримку в 2008-2009 роках. Але оскільки міста – учасники «Євро-2012» ще не названо, то й гроші не виділено й рекламна кампанія не розпочалася.

    Нагадаємо, що, відповідно до державної програми (в редакції постанови Кабміну від 16 жовтня 2008 року №937), на інформаційне забезпечення підготовки та проведення чемпіонату (розробка концепції проведення широкої інформаційної кампанії, розміщення замовлення та виробництво і розповсюдження теле- та радіопрограм, рекламних роликів, друкованої продукції) з державного бюджету протягом 2008-2012 років передбачено виділити 98 млн гривень: 5 млн – у 2008 році, 10,2 млн – у 2009 році, 20,7 млн – у 2010-му, 27 млн – у 2011-му й 35,1 млн – у 2012-му. Розпорядником цих коштів є Держкомтелерадіо. У 2008 році з держбюджету так і не було виділено 5 млн гривень.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.