Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суд визнав незаконним рішення Нацради щодо затвердження методики розрахунку розміру ліцензійних зборів


    10 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Окружний адміністративний суд міста Києва визнав рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, яким було затверджено методику розрахунку розміру ліцензійних зборів, таким, що не відповідає закону «Про засади державної регуляторної політики у сфері господпрської діяльності». Про це ТК повідомила керівник правового центру Незалежної асоціації телерадіомовників Тетяна Фоміна.

    Нагадаємо, минулого року НАМ звернулася до суду першої інстанції. Предметом позову стало рішення Нацради від 11 липня 2007 року №1063, яким було затверджено Методику розрахунку розмірів ліцензійного збору за видачу, продовження, переоформлення та видачу дубліката ліцензії на мовлення та ліцензії провайдера програмної послуги. 9 квітня 2008 року цю методику було погоджено Міністерством фінансів України. У своїй позовній заяві НАМ вимагала визнати це рішення незаконним та заборонити Нацраді застосовувати його.

    «На сьогодні було зачитано тільки резолятивну частину рішення, мотивувальна буде готова за декілька днів», – каже Тетяна Фоміна.

    Також вона зауважила, що рішення ще не набуло законної сили, оскільки Національна рада може оскаржити його в апеляційній інстанції. ТК намагається взяти коментар у членів Нацради.

    На запитання, чи буде Нацрада подавати апеляцію, Віталій Шевченко, голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення, відповів, що рішення про подачу апеляції буде прийняте після того, як надійде офіційне повідомлення.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.