Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Герман попросила журналістів щогодини вмикати "Раду"


    4 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    "Регіоналка" Ганна Герман попросила журналістів телеканалу "Рада" не виконувати наказів керівництва парламенту про заборону трансляції сесійної зали яку блокують депутати від Партії регіонів.

    Про це вона сказала в ефірі телеканалу "Рада", прийшовши до студії разом з кількома "регіоналами", повідомляє Українська правда .

    "Я прошу на кілька секунд включати трансляцію з сесійної зали і показувати, що там діється. Ми раді, що ви з таким розумінням підійшли до нашого прохання і сподіваємося, що сьогодні протягом дня кожні півгодини ви будете вмикати парламентську залу і люди будуть бачити все, що в ній відбувається", - сказала Герман, звертаючись до ведучої.

    При цьому вона зазначила, що у Партії регіонів була інформація про те, що спікер Володимир Литвин "дав команду не вмикати парламентську залу, не показувати, що там діється".

    "І він нібито дав команду на студію, на телеканал "Рада", щоб зачинити студію і щоб ви всі розійшлися додому. Ми просимо вас, навіть якщо такі накази надійдуть, не виконувати їх", - додала Герман.

    При цьому вона додала, що Партія регіонів "робить все, щоб не було скорочення фінансування парламентського телеканалу", у той час, як віце-прем’єр Микола Томенко "поставив питання про те, щоб скоротити фінансування на трансляцію парламентських засідань і на телеканал "Рада".

    У свою чергу ведуча телеканалу "Рада" Світлана Глушинок спростувала інформацію Герман про те, що Литвин дав наказ відключити трансляцію з сесійної зали.

    "Голова Верховної ради ніколи не давав нам вказівок – включати чи не включати трансляцію. Взагалі Володимир Михайлович, і за минулої каденції, і тепер, ніколи не втручався у роботу телеканалу "Рада", - сказала вона.

    При цьому ведуча зазначила, що, згідно з постановою Верховної Ради, прямі трансляції з сесійної зали можуть відбуватися лише тоді, коли пленарні засідання відкриті.

    "Ми з задоволенням підемо вам на зустріч і будемо показувати 2-3 хвилини, що відбувається у залі, але повної трансляції ми не можемо забезпечити", - сказала вона.

    При цьому на початку ефіру ведуча попросила на кілька хвилин включити трансляцію сесійної зали парламенту, яку блокують депутати від Партії регіонів.

    Як відомо, раніше Партія регіонів погрожувала взяти під свій контроль парламентський телеканал "Рада", якщо він не ввімкне пряму трансляцію з сесійної зали, де відбувається блокування трибуни.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.