Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Таджикистан розірвав контракт з «РТР-планета»


    4 апреля 2009 | Телевидение / ex-СССР / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Таджикистан в однобічному порядку розірвав контракт з російським телеканалом «РТР-планета», який не сплатив заборгованість перед таджицькою стороною і не підписав нову угоду, повідомляє CA-NEWS.

    Заборгованість російської сторони за січень-лютий цього року склала 7 мільйонів російських рублів, повідомляє Комітет з телебачення і радіо (КТР) при уряді Таджикистану.

    «Російська сторона не сплатила згідно з угодою засобу за трансляцію своїх програм за два місяця», - відзначає КТР, підкреслюючи, що відправлений в адресу керівництва «РТР-планета» договір про продовження ретрансляції і нові умови співпраці залишився без відповіді.

    У новому контракті таджицька сторона запропонував нові тарифи на послуги.

    Нагадаємо, місяць тому Таджикистан відключив мовлення каналу на своїй території у зв’язку із заборгованістю, що накопичилася, і відсутністю договору про трансляцію на території семимільйонної республіки на 2009 рік.

    «Передавальне устаткування, за допомогою якого раніше велася трансляція каналу, буде передано державним каналам республіки», - додає КТР. Про можливе припинення мовлення каналу «РТР-планета» у зв'язку із заборгованістю заявив в січні глава КТР Асадулло Рахмонов.

    «РТР-планета» був єдиним російським телеканалом, який транслювався на території Таджикистану, де 1% населення складають етнічні росіяни. У 1997 році з тієї ж причини було відключено мовлення ОРТ (нині «Перший канал»).

    Російські телеканали доступні лише 15% населення Таджикистану, які мають параболічні антени.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.