Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Укртелемережа»: ліцензійний збір із провайдерів має становити 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян


    1 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Асоціація «Укртелемережа» пропонує переглянути систему нарахування ліцензійного збору для провайдерів програмної послуги та установити плату кабельникам за видачу ліцензії у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, як це передбачено для інших видів діяльності (згідно з ч.1 ст.15 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності», постановою КМУ № 1755 від 29.11.2000 року). Таку заяву розповсюдила прес-служба Асоціації «Укртелемережа».

    «Тривалий час Національною радою застосовується Методика розрахунку розмірів ліцензійного збору за видачу, продовження, переоформлення та видачу дубліката ліцензії на мовлення та ліцензії провайдера програмної послуги, затверджена рішенням №1163 від 10.07.2007 року, яка досі, в порядку ст.12 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», офіційно не оприлюднена», - ідеться в повідомленні.

    Саме питання неопублікованості Методики належним чином стало для Донецького окружного суду підставою для скасування ліцензійних нарахувань для ТОВ «Імпульс», м. Докучаєвськ, Донецької області, який виграв суд проти Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Донецький окружний адміністративний суд визнав ліцензійну суму, стягнуту з провайдера, незаконною, а Донецький апеляційний адміністративний суд постановив стягнути з Державного бюджету України суму сплаченого грошового (ліцензійного) збору 3 337, 96 грн.

    Нагадаємо, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення також опрацьовує питання недосконалості Методики нарахування ліцензійного збору для мовників та провайдерів, також законність Методики оскаржує у суді інша галузева громадська організація - Незалежна асоціація мовників (НАМ).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.