Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Воля» повернула канал «Спорт-1» до цифрових пакетів


    1 апреля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Компанія «Воля» додала до цифрових пакетів телеканал «Спорт-1», про що повідомляє прес-служба. З квітня «Спорт-1» буде доступний в тестовому режимі всім передплатникам послуги «Воля Преміум ТВ», починаючи з базового цифрового пакета. Це сталося після піврічної відсутності «Спорт-1» у програмній пропозиції «Волі».

    «Ми досягли домовленості з правовласниками програми "Спорт-1" у масштабах всієї компанії "Воля", і сьогодні раді повідомити, що абоненти, які користуються послугами компанії як у Києві, так і в інших дочірніх підприємствах отримали додаткову можливість підписатися на відповідний пакет і дивитися захопливі спортивні події. Ми сподіваємося, що це гарна новина для футбольних уболівальників, які пильно стежать за Єврокубковим сезоном і з нетерпінням чекають зустрічей кращих з найкращих європейських футбольних команд у Лізі чемпіонів», - зазначив президент групи компаній «Воля» Сергій Бойко.

    Нагадаємо, що 8 вересня компанія «Воля» попередила своїх абонентів про те, що змінює перелік каналів у пакетах: канали «Спорт-1», «Спорт-2», «Спорт-3» і «Спорт-4», а також «Планета-Спорт-Украина» та AC Milan Channel не будуть присутні у цифрових пакетах, починаючи з жовтня 2008 року. Замість них до пакету були додані канали Viasat Sport і ТРК «Футбол». Причиною стало підвищення компанією «Поверхность-ТВ» (правовласника названих каналів) ліцензійних відрахувань до 10 доларів за абонента. Утім, 26 вересня «Поверхность-ТВ» вирішила не підвищувати суму ліцензійних відрахувань для одного із своїх телеканалів - «Спорт 1», аби уникнути його виключення з базових пакетів кабельних мереж.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.