Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    "Воля" має намір завершити перехід на цифрове телебачення в містах-учасниках ЧЄ-2012 з футболу до початку чемпіонату


    27 марта 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Найбільший оператор кабельного телебачення в Києві компанія "Воля" має намір завершити перехід з аналогового на цифрове телебачення в містах, де буде проводиться чемпіонат Європи з футболу в 2012 році, до його початку. Про це журналістам сказав президент "Волі" Сергій Бойко. "Ми плануємо завершити до 2012 року перехід на цифрову технологію у всіх містах на додаток до Києва, де будуть проводиться заходи Євро 2012" - сказав він. Крім того, він підкреслив, що в Києві компанія має намір завершити перехід на цифрове телебачення до кінця 2009.

    За прогнозами компанії, до 3 кварталу цією послугою будуть користуватися близько 490 тис. абонентів. Бойко також зазначив, що на даний момент до групи компаній "Воля" входять 18 провайдерів, 4 з них надають свої послуги під брендом "Воля". Як повідомляло агентство, на початку 2008 року "Воля" заявила про намір в 2009 році почати використовувати технології телебачення високої чіткості (HDTV) у своїх пакетах кабельного телебачення. "Воля" надає послуги аналогового кабельного мовлення "Воля Кабель", цифрового мовлення "Воля Преміум ТВ", а також доступу до Інтернет за кабельними мережами під торговельною маркою "Воля Бродбенд". Кабельні мережі компанії "Воля" охоплюють понад 560 тис. абонентів у Києві. Група компаній "Воля" належить міжнародному інвестиційному фонду UGF (UkrainianGrowthFund), що перебуває в управлінні міжнародної компанії SigmaBleyzer.

    Українські Новини

    Источник: СКТУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.