Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    7 компаній майбутнього МХ-4 змінили засновників


    26 марта 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 березня внесла зміни до ліцензій семи компаній, що перемогли в конкурсі на мовлення в цифровому мультиплексі МХ-4.

    Зміни стосувалися структури власності компаній, подекуди також юридичних та фактичних адрес, а молодіжний канал «Цукор» змінив також і керівника (був Яровий Є. М.; став: Бігун Р.А.).

    7 компаній майбутнього МХ-4 змінили засновників


    Як сказав Юрій Плаксюк, заступник голови Нацради, який доповідав з цих питань, фізичні особи вибули із складу засновників даних компаній у зв'язку із змінами до законодавства. В цілому зміни було потрактовано членами Нацради як технічні і приймалися без участі представників компаній.

    ТК звернулася до Інституту медіаправа, щоб дізнатися про те, які зміни законодавства могли зумовити дане переліцензування структури власності. Юрист інституту медіаправа Ігор Розкладай рекомендував Національній раді деталізувати причину, зокрема послатися на конкретні положення законодавства, оскільки останні зміни Цивільного кодексу та Господарського кодексу стосуються лише антикризових заходів, а Закону про телебачення і радіомовлення - реклами, а не структури власності ТРО.

    Нагадаємо, 2 квітня 2008 року ліцензії на мовлення здобули М2, «УНІАН-ТБ», а також 8 невідомих ринку телеканалів - «Берегиня», «Цукор», «Котигорошко», «5:0», «Класика, «Мандрівник», «К» і «Штепсель».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.