Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Цифрове телебачення U.TV від Укртелекому відкриває нові можливості Інтернету


    25 марта 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Лідер телекомунікаційного ринку України ВАТ «Укртелеком» презентує сучасне інтерактивне цифрове телебачення (IPTV) під торговою маркою U.TV. Клієнти Укртелекому першими в Україні отримають послуги сучасної телефонії, високошвидкісного Інтернету та цифрового телебачення від однієї компанії.

    З 25 березня 2009 року скористатися перевагами U.TV, оцінити високу якість та виняткові можливості послуги можуть абоненти Укртелекому у Києві та області, на Вінниччині та Запоріжжі. Послуга цифрового телебачення доступна у спеціальному пакеті послуг «ОГО!+U.TV», як для нових, так і для існуючих користувачів послуги «ОГО!». До 31 травня 2009 року мінімальна вартість пакету послуг «ОГО!+U.TV» відповідає вартості послуги «ОГО!» за тарифним планом «ОГО! 1+» — 100 грн.

    Світлана Каткова, директор департаменту маркетингу та продажу масових послуг, ВАТ «Укртелеком»: «На відміну від ефірного, кабельного та супутникового телебачення, користувачеві послуги U.TV надається можливість переглядати лише рейтингові канали і за найвищої якості зображення та звуку. У період до 31 травня 2009 року наші абоненти отримують чудову можливість, сплативши абонплату лише за користування швидкісним Інтернетом «ОГО!», додатково отримувати й послуги сучасного інтерактивного цифрового телебачення U.TV. Користуючись повним набором послуг від Укртелекому, абоненти отримують низку переваг. Перш за все, це доступ до якісних найсучасніших технологій, зручність в оплаті послуг телефонії, Інтернету та інтерактивного цифрового телебачення одним рахунком, єдине вікно обслуговування, економія коштів».

    Сьогодні U.TV пропонує для перегляду 26 ретельно відібраних рейтингових телеканалів України, Росії та світу. Перелік телеканалів буде постійно розширюватися. Абонентам доступна програма телебачення на екрані телевізора, до їх послуг – зручне та зрозуміле екранне меню. Батькам стане у нагоді меню блокування, яке дозволяє встановлювати обмеження на перегляд телеканалів, доступних певним членам сім’ї, а також обмежити несанкціоновану спробу зміни підписки.

    Для отримання послуги необхідні: телефонна лінія від ВАТ «Укртелеком», технічна можливість надання пакету послуг «ОГО!+U.TV», а також додаткове устаткування – мультимедійний ADSL-модем та телевізійна приставка. Мультимедійний модем забезпечує одночасне отримання послуг традиційного телефонного зв’язку, швидкісного доступу до Інтернету та цифрового телебачення U.TV. А завдяки обладнанню модема Wi-Fi–інтерфейсом, користування послугами Інтернет можна організувати в будь-якій точці приміщення за допомогою радіо доступу, не прокладаючи кабелів. Телевізійна приставка дозволяє перегляд телепрограм, як із стандартною чіткістю зображення (SD), так і з високою чіткістю зображення (НD).

    Також, всім користувачам «ОГО!+U.TV» доступні сучасні додаткові Інтернет-послуги – безкоштовна електронна скринька розміром 1 Гбайт в системі Укрпост, оптимальний персональний захист комп’ютера «ОГО!Антивірус» та пакет послуг «ОГО!+» з можливістю створення власного сайту. Оплата за користування «ОГО!+U.TV» здійснюється в єдиному рахунку за телекомунікаційні послуги Укртелекому.

    На сьогодні ми пропонуємо для перегляду 26 ретельно відібраних рейтингових каналів України, Росії та світу:

    Інтер
    «РТР-Планета»
    Перший Національний (УТ-1)
    «Первый канал. Всемирная сеть»
    К1
    «Вести»
    К2
    «Euronews»
    НТН
    «Дом кино»
    24
    «Русский иллюзион»
    «Enter-фильм»
    «Юмор ТВ»
    «Enter-music»
    «Fasion TV»
    «Jetix»
    «LUXE.TV»
    «Теленяня»
    «National Geographic»
    «Зоопарк»
    «Охота и рыбалка»
    «Драйв»
    «Мегаспорт»
    «Время: далекое и близкое»
    «Eurosport»

    Источник: Укртелеком
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.