Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Зять Черновецького купив ТРК «Оболонь»


24 марта 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
Контроль над ЗАТ «Телерадіокомпанія «Оболонь» перейшов до міноритарного акціонера, що представляє команду столичного градоначальника в особі його зятя В'ячеслава Супруненка з партнерами, повідомляє «Деловая столица». Власник понад 66% акцій - очолювана Вадимом Ягідкою Оболонська райадміністрація - добровільно поступився контролем над ЗАТ.

Новим головою правління телерадіокомпанії стала Юлія Мазепа, менеджер з персоналу спортклубу «Оболонь», а ревізійну комісію очолила головбух цього ж клубу Наталія Радченко. Директором цієї спортивної організації, співробітники якої тепер управлятимуть телерадіокомпанією, є Володимир Глазков. Паралельно Володимир Михайлович трудиться на посту керівника інвестиційно-консультаційної фірми «Гаєр». Вона відома своєю участю в методичній скупці акцій цілої низки підприємств, що входять до складу ХК «Київміськбуд», які згодом частково перейшли під контроль зятя мера В'ячеслава Супруненка.

Майбутнє телекомпанії поки залишається неясним. За словами Іванка, ТРК вже близько двох років не фінансується з районного бюджету: ідею субсидувати телекомпанію депутати нинішнього скликання не підтримали. З цієї причини вона більше року не здійснює профільної діяльності: її сигнал відсутній в кабельних мережах району. Тому, за словами Іванка, в 2007-2008 рр. місцева рада ухвалила рішення провести оцінку вартості 66% акцій громади і продати їх.

«Завдання просте - повернути гроші, які були вкладені районом в ТРК за роки її існування», - сказав Іванко. Але далі за це рішення справи не пішло, тому на підприємстві з`явилися нові управлінці, повідомляє Київ.proUA.com.

Анатолій Іванко говорить, що устаткування телекомпанії вже застаріло, тому перспектива відновлення мовлення є туманною. Отже, судячи з усього, головною цінністю «Оболоні» є будівля на вулиці Героїв Дніпра, що окремо стоїть, і земельна ділянка площею 0,3 га.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.