Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада просить Кабінет Міністрів додати їй грошей


    24 марта 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Хоча вона є прибутковим органом.

    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулася до Кабінету Міністрів із проханням відновити фінансування регуляторного органу в обсягах минулого року. Про це на брифінгу для журналістів повідомив перший заступник голови Національної ради Ігор Курус.

    На засіданні 18 березня у зв'язку із зменшенням фінансування Нацрада була вимушена прийняти рішення припинити випуск «Вісника Національної ради» (періодичного видання, в якому вона публікує свої рішення) та змінити алгоритм співпраці з Українським державним центром радіочастот (УДЦР).

    «У ситуації, коли Нацрада не має грошей - зупиняється процес прорахунку частот. Тому ми провели попередні переговори з НКРЗ та УДЦР і внесли зміни у положення, що регулює наші стосунки. Якщо раніше ми мали розплатитися з УДЦР, тільки-но отримавши частотні прорахунку, то тепер ми відкладаємо оплату до надходження бюджетного фінансування. Аналогічні зміни до положення мають внести і зв'язківці», - пояснив Ігор Курус.

    За його словами, якщо фінансування Нацради не буде відновлено у повному обсязі, то через кілька місяців закінчаться гроші навіть на конверти, в яких розсилають запрошення прибути на засідання керівникам ТРО, не кажучи вже про оплату відряджень та оренди приміщень.

    «Це означає, що ми можемо прийти до ситуації, коли орган державної влади не зможе виконувати свої функції», - наголосив пан Курус.

    При цьому Ігор Курус наголосив, що Нацрада є прибутковим органом державної влади, оскільки спрямовує до державної скарбниці більше коштів, ніж витрачає на свою діяльність.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.