Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «РТР-Планета» має спростувати недостовірну інформацію та відкрити українське представництво


    24 марта 2009 | Телевидение / Россия / На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Відбулися переговори щодо трансляції телеканалу «РТР-Планета» (Росія), в яких взяли участь з російського боку радник-посланник Посольства РФ в Україні Всеволод Лоскутов, прес-секретар Посольства РФ Олег Гришин та голова дирекції міжнародних стосунків ВГТРК Сергій Кошляков, а з українського - Ігор Курус, перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, та інші представники Нацради.

    Як повідомив ТК Ігор Курус, позиція української сторони полягала в тому, щоб РТР, по-перше, стала ліцензіатом Нацради України, по-друге, офіційно спростувала неправдиву інформацію про Україну, що прозвучала в ефірі телеканалу «РТР-Планета».

    Зокрема, ідеться про ті факти, невідповідність дійсності яких в суді довело Міністерство оборони України - інформацію про існування на території військового гарнізону «Макар-1» (Київська область) приміщень для утримання в'язнів ЦРУ (від 12.03.2006) і участь українських громадян у російсько-грузинському конфлікті (фільм «Свій - чужий» від 01.02.2009). Також Нацрада вимагає спростування інформації, що прозвучала у фільмі «Голод - 33. Невыученные уроки истории», який, за висоновками Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, є таким, що розпалює національну ворожнечу.

    Після того, як вимоги української сторони буде виконано, сторони готові повернутися до переговорного процесу.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.