Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Регіональним ТРО доведеться домовлятись із Нарадою про відключення сигналу в нічний час індивідуально


    5 марта 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Незалежна асоціація телерадіомовників отримала від Національної ради з питань телебачення та радіомовлення відповідь на відкритий лист стосовно дозволу регіональним і місцевим ТРК тимчасово не здійснювати мовлення у нічний час. Відповідь Нацради зводиться до того, що вона розглядатиме тільки індивідуальні звернення від ТРК. І лист, і відповідь на нього опубліковано на сайті НАМ. Нагадаємо, у січні 2009 року НАМ звернулася до Нацради з відкритим листом, у якому просила тимчасово дозволити регіональним та місцевим телерадіоорганізаціям не здійснювати мовлення з 23:00 до 6:00 щодня до кінця 2009 року. Своє прохання НАМ обґрунтовувала надзвичайно складною економічною ситуацією, що склалась у сфері телебачення і радіомовлення внаслідок економічної кризи, та збільшенням на 23% тарифів Концерну РРТ із січня 2009 року.

    «З огляду на незначну аудиторію регіональних та місцевих каналів у нічні години та особливості поширюваної у цей час інформації (переважно – художні фільми та розважальні програми), відсутність нічного мовлення не зашкодить доступу громадян до інформаційних, пізнавальних, культурологічних та дитячих програм, але дозволить істотно зменшити витрати на поширення сигналу (оплату послуг Концерну РРТ)», – ішлося у зверненні асоціації. НАМ також просила Нацраду під час перевірок відповідно виходити із реального обсягу мовлення, а не із обсягу, зазначеного в ліцензії.

    У відповідь Нацрада зазначила, що зміни в мовленні телерадіоорганізації мають право здійснювати відповідно до п. 4 ст. 35 Закону України «Про телебачення і радіомовлення». У пункті, на який посилається Нацрада, йдеться про те, що при виникненні підстав для переоформлення ліцензії на мовлення ліцензіат зобов’язаний протягом 10 робочих днів подати до Національної ради заяву про переоформлення ліцензії. «На сьогодні звернення телерадіокомпаній з приводу надання тимчасового дозволу відсутні в Національній раді. У разі надходження таких звернень Національна рада буде розглядати їх окремо по кожній телерадіокомпанії», – зазначено у листі-відповіді.

    www.telekritika.ua

    Источник: СКТУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.