Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Главред-медіа» побудує ньюзрум для «Сіті»/УНІАН-ТБ на Хрещатику


    5 марта 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Холдинг «Главред-медіа» планує будівництво телевізійного ньюзруму на Хрещатику біля інформаційного агентства УНІАН. Про це «Телекритику» повідомив генеральний директор холдингу Олег Наливайко.

    «Ми очікуємо на завершення приватизації приміщень УНІАН буквально до кінця цього тижня. Уже проведено оцінка, є відповідне рішення Київради. Після того, я думаю, нам буде надана підтримка в отриманні в оренду ділянки землі перед УНІАНом. В нас же є архітектурний проект, попередні консультації та погодження з рядом державних структур, які за це відповідають, комунальних структур, міських», - повідомив пан Наливайко.

    За його словами, будівництво можна буде розпочати швидкими темпами, оскільки план передбачає легкі конструкції з скла та металу і «жодних фундаментальних робіт».

    За задумом приміщення планувалося використовувати як ньюзрум телеканалу «УНІАН-ТБ», однак через відкладення його офіційного запуску у найближчій перспективі новобудову планується використовувати як виносну студію телеканалу «Сіті».

    Стосовно ж «УНІАН-ТБ» пан Наливайко повідомив, що призупинити роботу над проектом довелося через затримку у розгортанні мережі компанією УЦТМ. Наразі на каналі ведуться роботи творчого характеру, основна ж частина колективу фактично працює над виробництвом продукту для «Сіті». Однак про відмову від запуску УНІАН-ТБ мова в жодному разі не йде. «Ми маємо ліцензію на наземне цифрове і супутникове мовлення, заплатили гроші, «Приватбанк» відкрив нам кредит на 7 мільйонів доларів під розвиток каналу... Щойно буде відмашка – ми одразу готові запускатися», - наголошує Олег Наливайко.

    Телеканал УНІАН-ТБ отримав ліцензію у конкурсі на мовлення в мультиплексі МХ-4 (цифрове наземне телебачення). Проте оператор мультиплексу – компанія УЦТМ - уже втретє відклала термін запуску мережі. За останнім рішенням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, канали мають вийти в ефір у квітні місяці 2010 року. Супутникову ліцензію УНАН-ТБ отримав 8 жовтня 2008 року, отже, має почати мовлення через супутник до жовтня 2009-го.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.