Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Серіал „Щасливі разом” переглянула Комісія з суспільної моралі


    3 марта 2009 | Телевидение / Украина / На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Нацрада з питань телебачення і радіомовленн оприлюднила інформацію, щодо надання експертної оцінки відеоматеріалам телесеріалу „Щасливі разом” („Счастливые вместе”), що транслюється на „Новому каналі”.

    Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі дійшла висновку, що зображень порнографічного характеру в ньому немає, проте є сюжет еротичного характеру в серії „Матрешки с обложки”, який не відповідає чинному законодавству.

    За висновком комісії, „відповідно із статтями 1 та 7 Закону України „Про захист суспільної моралі” серія „Матрешки с обложки” телесеріалу „Счастливые вместе” відноситься до продукції еротичного характеру з використанням образу неповнолітніх, та заборонена до демонстрації телеканалами України”.

    Національна рада звертається до керівників усіх телерадіоорганізацій взяти цю інформацію до відома.

    Нагадаємо, що на початку цього року, з огляду на ухвалені Національною експертною комісією рішення, Національна рада рекомендувала утриматися від показу передач „Речовий доказ”, „Свідок”, „Найвідоміші українські маніяки”, які транслювалися в ефірі ТОВ „Телестудія „Служба інформації” (НТН); Дотримуватися приписів Національної експертної комісії щодо серіалу „Сімпсони”, який транслювало ЗАТ „ТелеОдин” (М1); Утриматися від показу фільму „Пожирачка чоловіків”, який транслювався 18.11.2008 о 23 год. 07 хв. в ефірі телеканалу ТРК „Студія 1+1”; Утриматися від показу передачі „Постскриптум”, яка транслювалася в ефірі телеканалу ТВ „Центр” 27.09.2008 та 11.10.08 о 21 год.; Утриматися від показу розважальної передачі „Comedy club” (російської та української версії), яка транслювалася в ефірі ЗАТ „Новий канал” протягом серпня та вересня 2008 рок.

    Разом з тим, голова Нацради Віталій Шевченко заявляв з цього приводу, що "Національна рада не займалася, не займається і не буде займатися аналізуванням та оцінюванням змісту теле- та радіопрограм і передач, оскільки це не входить до її компетенції. Тим більше, Національна рада не може ухвалювати й не ухвалює рішень щодо ефірного контенту з власної ініціативи... За законом, експертні висновки щодо ознак таких порушень вправі робити лише НЕК, а Національна рада у разі отримання від цього повноважного органу відповідних рішень зобов’язана інформувати телерадіоіндустрію про встановлені обмеження".

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.