Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «1+1» закупить кіно в українських виробників для «1+1 International»


    3 марта 2009 | Телевидение / Украина / На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    «1+1 International» розвиватиметься у 2009 році у звичному режимі та закуплятиме продукт українських виробників для показу за кордоном. Про це «ТК» повідомив продюсер каналу Анатолій Єрема.

    «Ми плануємо, принаймні, до кінця року виходити в нормальному режимі і розвиватися. У режимі економії, звичайно, але ми й надалі використовуємо програми “1+1”. Окрім того, як і раніше, ми продовжимо закупки невеликими партіями продукту спеціально для міжнародної версії каналу», – розповів він.

    За словами пана Єреми, оскільки за кордоном набагато менше українських каналів, ніж в Україні, «1+1 International» транслює програми інших виробників. «У нас була автомобільна програма, значна кількість краєзнавчих програм. Це продукт, який ми закуповували в інших каналів і продакшнів. А також українське кіно. Ми маємо програму “Своє кіно”, де показуємо старі українські фільми», – зазначив продюсер. Зокрема нині «1+1 International» веде переговори щодо купівлі пакету українських художніх, документальних і науково-популярних фільмів, у тому числі й виробництва кіностудії ім. Довженка.

    Щодо трансляції іноземних серіалів Анатолій Єрема зазначив, що канал «1+1» купує права на україномовну версію не лише для України, а й на всю територію мовлення «1+1 International». «Ми маємо право транслювати серіал лише в нашому варіанті в країнах, на які ми мовимо. І серіали, які закуповуються для “1+1”, майже всі будуть показані на міжнародній версії каналу», – пояснив він.

    Також Анатолій Єрема розповів, що у зв’язку зі зміною структури управління каналу тепер він обіймає посаду продюсера (а не генерального продюсера), відповідає за виробництво і контент. За поширення сигналу каналу відповідає директор з розвитку Родіон Принцевський (екс-ведучий каналу М1).

    З 1 січня «1+1 International» перейшов на супутник Sirius 4, сигнал якого покриває територію Європи. Як платний канал «1+1 International» присутній у Канаді, Ізраїлі, Молдові та США (IPTV-провайдер ConnecTV). У планах вихід на ринки Росії, Польщі, Іспанії, Німеччини, Італії та Португалії.

    ОО "ТРК 'Студия 1+1'" – первый коммерческий телеканал в Украине, основан в 1995 году. Занимает второе место по объему аудитории среди украинских телеканалов (среднесуточная доля в I полугодии – 16,93%, рейтинг – 2,52%). Выручка в I полугодии – $53,47 млн, отрицательная EBITDA – $3,9 млн.

    «Телекритика»

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.