Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Viasat задоволений результатами за 2008 рік та планує забезпечувати абонентів обладнанням безкоштовно


    27 февраля 2009 | Телевидение / Украина / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
    За даними фінансової звітності компанії Modern Times Group (інвестор Vision TV), у 2008 році ринки, що розвиваються (Прибалтика, Україна) залучили 54 тисячі клієнтів, у тому числі 24 тисячі абонентів преміум-класу. Про це на презентації для журналістів 27 лютого повідомила генеральний директор компанії Оксана Ферчук. За її словами, понад половину преміум-абонентів залучено саме в Україні.

    Наразі з-поміж клієнтів бренду Viasat близько 60% відсотків становлять колишні користувачі безкоштовного супутникового телебачення, а близько 25% - колишні споживачі ефірного телебачення.

    У 2009 році Vision TV планує продовжити рекламну активність. У тендері на медіа-обслуговування бренду Viasat на 2009 рік перемогла агенція Media Direction (торік плануванням рекламної кампанії Viasat займалася рекламна агенція Optimum Media).

    «Дуже успішною була наша маркетингова кампанія "Тюнер за 1 гривню". Ми плануємо її продовжити», – зазначила Оксана Ферчук. За її словами, маркетингове завдання Vision TV – знайти спосіб пропонувати клієнтам обладнання безкоштовно.

    Коментуючи реєстрацію супутникового оператора-конкурента «Поверхность ТВ» як суб’єкта інформаційної діяльності (рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за 23 лютого), Оксана Ферчук сказала: «Ми позитивно розцінюємо цей крок як "Поверхности", так і інших конкурентів, які будуть працювати у правовому полі. Таким чином залишається менше місця тим, хто працює нелегально. Очевидно, що наші конкуренти серйозно ставляться до бізнесу в Україні, і ми очікуємо допомоги у розвитку українського ринку супутникового телебачення».

    Нагадаємо, що комерційний старт компанії Vision TV (бренд Viasat) відбувся на українському ринку супутникового телебачення у квітні 2008 року. Компанія була першим супутниковим оператором, проліцензованим Нацрадою.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.