Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Герман порахувала, що ефіри Тимошенко коштували 6,5 мільйонів


    17 февраля 2009 | Телевидение / Украина / На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Партія регіонів пропонує парламенту іти на дострокові парламентські вибори .Про це з трибуни парламенту заявила депутат Ганна Герман, повідомляє Українська правда.

    "Ще ніколи за всі роки незалежності український парламентаризм не опинявся в такій драматичній ситуації як сьогодні. Цей драматизм породжений усвідомленням того, що в час великих випробувань Україна не змогла протиставити цим загрозам дії рішучої і компетентної влади", - заявила вона.

    Герман нагадала думку світових експертів, що Україна на 90% на межі дефолту.

    "У нас не знайшлося свого Обами зі сміливим планом, не знайшлося свого Людвіга Ерхарда, канцлера повоєнної Німеччини, у нас не знайшлося російського Путіна, у нас немає при владі зараз Віктора Януковича, який за час свого правління підніс рівень економічного росту України до найвищого у Європі", - заявила вона.

    Герман звинуватила уряд і президента у тому, що вони так і не підготували антикризову програму, зате "зганьбилися на засіданні РНБО".

    "Люди не вірять вже нікому. Жодні обіцянки і телевізійні звернення, хоча Юлія Володимирівна лише в грудні витратила на них 6,5 мільйона гривень державних коштів. Вони вже не зможуть відродити довіру до влади", - заявила Герман.

    За її словами, парламент може або ганьбитися так як уряд і прем’єр, або іти на дострокові вибори.

    "У цій ситуації єдиним відповідальним рішенням парламенту було б оголосити дострокові парламентські вибори. Цього і так не оминути. Питання лише, чи ми самі це зробимо, чи це змусить нас зробити народ. Партія регіонів розуміє, що знайти консенсус з цього питання знайти непросто, але ми знаємо, іншого виходу немає", - заявила вона.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.