Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «TNS Россия» призупиняє дослідження аудиторії радіо та преси в регіонах


    15 февраля 2009 | Телевидение / Россия / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Російська компанія TNS Gallup Media у 2009 році призупиняє дослідження «NRS-Города» і «Radio Index-Города», які вимірювали аудиторію преси та радіо в регіонах Росії. При цьому компанія продовжить вимірювати національну аудиторію радіостанцій і друкованих видань. Інформацію, отриману «Телекритикою» з власних джерел, підтвердила піар-менеджер групи компаній «TNS Россия» Анна Лачко.

    За її словами, терміни і періодичність проведення досліджень є предметом домовленостей усієї індустрії. У 2000-2008 роках основні витрати на вимірювання брали на себе національні радіомовники та видавці. «В 2009 году по согласованию со всей индустрией мы приостанавливаем поставку данных по аудитории радио и прессы в регионах России. При этом данные по объемам национальной аудитории радиостанций и печатных изданий будут поставляться в прежнем режиме», – повідомила Анна Лачко.

    В Україні дослідження аудиторії друкованих видань в регіонах під назвою NRS (National Readership Survey) продовжиться у 2009 році. А наприкінці лютого має розпочатися нове вимірювання радіоаудиторії, тендер на проведення якого компанія TNS Ukraine виграла в листопаді 2008 року. Про це в інтерв’ю «Телекритиці» повідомила заступник генерального директора TNS Ukraine Анна Добривечір. Інтерв’ю читайте незабаром на «ТК».

    Довідка
    Компанія TNS Gallup Media займається дослідженнями медіа в Росії і вимірює телевізійну, радійну, пресову та інтернет-аудиторії. Разом з компаніями TNS MIC і TNS Gallup AdFact входить до групи компаній «TNS Россия».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.