Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суд щодо трансляції «неадаптованих» каналів втретє перенесено


    7 февраля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    30 січня, відбулося чергове засідання Київського окружного адміністративного суду в об’єднаній адміністративній справі щодо скасування рішення Національної ради від 1 жовтня 2008 року №1738. Нагадаємо, цим рішенням провайдерів програмної послуги було зобов’язано припинити ретрансляцію телеканалів, зміст яких потребує адаптації до вимог українського законодавства.

    Позивачами у справі виступає група народних депутатів у складі Бориса Колесникова, Юрія Мірошниченка, Владислава Лук’янова, Ірини Бережної, В’ячеслава Богуслаєва, Олени Бондаренко, Вадима Колісниченка, Едуарда Матвійчука, Ельбруса Тедеєва, Віктора Тихонова та Дмитра Шенцева, а також (окремо) Нестор Шуфрич, Севастопольська міська рада та ТОВ «Імпульс». Треті особи – ТОВ «Торсат», асоціація «Укртелемережа» та ТОВ «Інтер-реклама». Відповідач – Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення.

    Представник групи народних депутатів Юрій Мірошниченко у сьогоднішнє судове засідання знову не з’явився. При цьому про причини неявки пан Мірошниченко нічого суду не повідомив – на відміну від попередніх двох засідань (12 та 23 грудня 2008 року), коли від нього надходило клопотання про перенесення розгляду справи через перебування його на лікарняному. А через те, що, згідно закону, неявка позивача є перешкодою у розгляді справи – судове засідання було вчергове перенесено. Наступне засідання суду пройде 13 лютого 2009 року.

    Окрім представника одного з позивачів, у судове засідання не з’явилися також представники відповідача (Нацради), однак суд зазначив, що неявка належним чином повідомленого відповідача у судове засідання не є перешкодою для розгляду справи.

    www.telekritika.ua

    Источник: СКТУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.