Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада попередила «Слов’янський канал» за 23 хвилини власного продукту в ефірі


    6 февраля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 4 лютого розглянула результати планової перевірки супутникового мовника «Слов’янський канал» й ухвалила рішення оголосити компанії попередження.

    Основною підставою для застосування санкції стало те, що згідно з ліцензією канал має мінімальну частку національного аудіовізуального продукту (в тому числі власного виробництва) 22 години на добу (92%). Натомість моніторинг Нацради зафіксував таких програм тільки 23 хвилини на добу. Також в ефірі каналу не виявлено ані дитячих, ані розважальних програм, яких за ліцензією має бути відповідно 3 год. 50 хв. та 5 год.

    В усному поясненні представник компанії погодилася з тим, що дитячих та розважальних програм в ефірі немає – «бо канал щойно розпочав мовлення», а от щодо частки власного продукту, то вона посилалася на «Меморандум між телекомпаніями України та Нацрадою…», згідно з яким «Аудіовізуальні твори, дубльовані українською мовою телекомпанією чи на замовлення телекомпанії, вважаються власним продуктом телекомпанії».

    Члени Нацради нагадали представникові компанії про те, що дія меморандуму, по-перше, розповсюджувалася лише на ті компанії, які підписували цей документ, а «Слов’янськоого каналу серед підписантів не було, по-друге, у грудні 2007 року було констатовано кінець терміну дії «Меморанудму…», що його було ухвалено на перехідний період – щоб телекомпанії мали змогу адаптувати мовлення до норм закону «Про телебачення і радіомовлення».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.