Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Президент прийняв звіт Нацради


    6 февраля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко представив звіт Нацради за 2008 рік і поінформував Главу держави про окремі аспекти розвитку телерадіомовлення в Україні, зокрема, виконання мовного законодавства, запровадження цифрового стандарту мовлення. За його словами, повністю запровадити ці технології вдалося в Одеській області. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

    Віталій Шевченко вказав на тенденцію зростання політичного тиску на засоби масової інформації останнім часом, в тому числі через внесення змін до законів та інших нормативних актів з метою посилення впливу на ЗМІ та регуляторні органи в цій сфері.

    Голова Нацради також повідомив про те, що після ратифікації Україною Європейської Конвенції про транскордонне телебачення, Нацрада стикнулася з такою проблемою, як неможливість швидкого адміністративного реагування на порушення інформаційного законодавства з боку мовників.

    Окремо було обговорено виконання рішення Ради національної безпеки та оборони від 21 березня 2008 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення інформаційної безпеки України», яке було введено в дію указом Президента від 23 квітня 2008 року.

    Підсумовуючи зустріч, Президент Віктор Ющенко відзначив результативність роботи Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та принциповість цього органу у приведенні інформаційного простору до норм українського законодавства. «Ми вперше побачили стиль, вперше побачили орієнтир, який обраний за мету роботи», - сказав Президент.

    Водночас він зауважив, що стан телевізійного і радіопростору ще далекий від задовільних оцінок. Тому Президент поставив завдання сформувати ефективний план дій, який би забезпечив подальший прогрес зусиль Нацради.

    Відповідно до норм законодавства, Президент прийняв звіт Національної ради.

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.