Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Співробітників НТКУ почали попереджати про скорочення


    3 февраля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    У Національній телекомпанії України почали попереджати про скорочення. Декілька працівників уже отримали такі повідомлення. Керівництво телекомпанії відповідно до статті 22 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» розіслало профспілкам листа, в якому поінформувало, що «з 22 квітня 2009 року планується скорочення штатну чисельність НТКУ на 156 одиниць, в тому числі за категоріями:

    керівники – 22 одиниці

    професіонали – 48 одиниць

    фахівці – 22 одиниці

    технічні службовці – 15 одиниць

    робітники – 49 одиниць».

    Лист підписаний президентом НТКУ Василем Ілащуком. Раніше пан Ілащук казав, що скорочення торкнеться тих працівників, які «не зуміли реалізувати себе на телебаченні».

    За словами працівників телекомпанії, які побажали залишитися неназваними, заробітну платню за січень журналісти та редактори отримали без будь-яких надбавок і премій, в середньому – від 1500 до 2500 гривень.

    Керівництво компанії, окрім загального листа, тепер повинне підготувати подання на кожну окрему людину і передати їх профспілковим комітетам, яких, нагадаємо в НТКУ є три. У свою чергу профспілки на засіданнях своїх первинних осередків будуть розглядати ці подання і давати згоду на скорочення, або виступатимуть проти звільнення того чи іншого працівника.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.