Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Продакшн «Українська медійна група» розширюється і шукає партнерів в Україні


    3 февраля 2009 | Телевидение / Украина / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Кінокомпанія «Українська медійна група» планує розширятися та шукає нових партнерів в Україні замість каналу «1+1». Про це «Телекритиці» розповів власник продакшн-компанії Борис Фуксман.

    «Мене, як і раніше, цікавить продакшн. Ми хочемо виробляти різноманітні програми для українських каналів, тому спробуємо мінімізувати витрати і зробити ціни доступними, зважаючи на те, що можливості мовників скоротились і надалі скорочуватимуться у зв’язку з економічною кризою. Навіть в умовах кризи є можливість створювати гідний продукт, придатний для показу і в Україні, і в Росії, якщо підходити до виробництва ретельно з фінансової точки зору», - сказав пан Фуксман. За його словами, в УМГ можуть з’явитись нові підрозділи, зорієнтовані на виробництво суспільно-політичних та розважальних програм. Також компанія планує розпочати виробництво музичних проектів. «Ми ведемо переговори з різними каналами щодо можливості фінансувати такі проекти, бо вони досить дорогі», - каже Борис Фуксман.

    Головним партнером компанії в Росії на сьогодні є «Первый канал», а в Україні УМГ шукатиме нового партнера. «Тривалий час головним партнером в Україні був канал «1+1», але після нашого (Бориса Фуксмана і Олександра Роднянського, - «ТК») виходу зі складу інвесторів канал чомусь відмовляється купувати наш продукт. Тепер ми шукаємо нових партнерів, із якими зможемо працювати. Ми готові продавати продукт будь-якому каналу, зокрема й «1+1», якщо він виявить до нього цікавість», - розповів пан Фуксман.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.