Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    М1 має намір показати 7 нових сезонів «Сімпсонів»


    29 января 2009 | Телевидение / Украина / На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Телеканал М1 не має наміру прощатися з «Сімпсонами»: в планах каналу показати ще 7 нових сезонів популярного мультсеріалу. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив Валентин Коваль, генеральний продюсер ЗАТ «Телеодин» (М1, М2).

    За словами пана Коваля, паралельно канал веде перемовини із «20th Century Fox» про передачу студії прав на український дубляж – з таким проханням мейджор звернувся до українських партнерів.

    Купівля мультсеріалу планується у межах пакету програм «20th Century Fox» для всієї групи каналів холдингу Віктора Пінчука.

    «Ми знаємо, що інші мовники з України також претендують на цей пакет, проте сподіваємося на те, що, згідно практики, переваги має той канал, який уже демонстрував продукт», - сказав пан Коваль.

    На його думку, ситуацію затьмарюють лише висновки Національної експертної комісії з питань суспільної моралі. «Одна справа - купувати права на продукт для показу о 21.00 та 7.00, і зовсім інше – сподіватися лише на нічний показ», - зауважує він.

    Канал М1 уже показав 13 сезонів «Сімпсонів».

    За інформацією «ТК», на пакет «20th Century Fox» також претендують ТРК «Україна» разом з «Інтером» та холдинг СМЕ («1+1»).

    "Телекритика"

    Источник: PULT
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.