Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Українські канали розпочинають консультації з УЄФА щодо тендеру на трансляцію «Євро-2012»


    22 января 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    4-5 лютого відбудуться попередні консультаціїміж українськими телеканалами та представниками УЄФА стосовно умов проведення тендеру на придбання прав на висвітлення «Євро-2012». Про це «ТК» повідомила Марія Лисенко, генеральний директор «Поверхность Спорт-ТВ».

    «Вони призначили зустріч зі всіма каналами, і ми теж тільки будемо з ними зустрічатися щодо ознайомлення з майбутнім тендером», – зазначила вона.

    Тим часом на офіційному сайті УЄФА йдеться про те, що компанії, охочі взяти участь у цьому тендері, мають повідомити про це УЄФА до 20 січня, а після формальної процедури допущення до конкурсу сторони отримають усю необхідну інформацію та повідомлення про початок процесу.

    За інформацією газети «Дело», відповідну заявку до УЄФА вже надіслав Перший національний, який (як член Європейської мовної спілки) має першочергове з-поміж ефірних каналів України право на купівлю подібних телевізійних прав. Також «Дело» пише, що інформацію про участь у конкурсі станом на 21 січня не підтвердив жоден із провідних каналів, крім Першого національного. Однак джерело видання на ТРК «Україна» зауважує, що менеджмент каналу після тривалого розгляду можливості участі у конкурсі вирішив відмовитися від купівлі цих доволі дорогих прав.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.