Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Національна телекомпанія придбала серіали Genie in the House та Watch Over Me


    22 января 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Національна телекомпанія України придбала права на демонстрацію британського ситкому Genie in the House («Джин у будинку») та британської теленовели Watch Over Me («Стеж за мною»). Про це «Телекритику» повідомив віце-президент НТКУ Андрій Чернюк.

    За його словами, Genie in the House з’явиться в ефірі навесні і виходитиме о 16-й у будні, а показ Watch Over Me почнеться восени, коли набудуть чинності ліцензійні права на цей серіал, придбані НТКУ. Вартість серіалів не розголошується, проте Андрій Чернюк зазначив, що вона становить менш ніж 1,5 тисячі доларів США за годину.

    Національна телекомпанія України закуповує художні фільми через дистрибуторські компанії «КІТ», «Прайм-тайм», «1+1 дистрибушн», а документальні – через компанії «Телефон» та «Віател».

    Зараз компанія планує закупити низку дитячих фільмів та планує запровадження лінійки тематичних стрічок. «Зараз ми розглядаємо італійське кіно – міні-серіали – для слоту 20.00 – 21.00. Можливо, в нас буде така лінійка. Я б хотів довести до кінця ідею з днями кіно: італійського, французького, американського», – розповів пан Чернюк. Проте результативність переговорів із дистрибуторами залежить від фінансового забезпечення телекомпанії. «Поки що невідомо, чи матимемо ми кошти на цей продукт, адже зараз наш бюджет навіть не розпланований на рік, – сказав віце-президент НТКУ. – У нас є кошти на ліцензійні права на трансляцію кіно, серіалів і спортивних трансляцій. Якщо ми купимо, наприклад, фігурне катання, на кіно може не вистачити».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.