Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Нацрада заборонила декілька програм


19 января 2009 | Телевидение / Украина / На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
Нацрада рекомендує каналам не показувати Comedy Club, «Свідок», «Речовий доказ», «Найвідоміших українських маніяків» і «Сімпсонів».

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, спираючись на висновки Національної експертної комісії із захисту суспільної моралі, рекомендує каналам утриматися від показу програм і передач, які порушують чинне вітчизняне законодавство у сфері захисту суспільної моралі.

Рекомендації Нацради стосуються наступних програм:

1. Утриматися від показу передач «Речовий доказ», «Свідок», «Найвідоміші українські маніяки», які транслювалися в ефірі ТОВ «Телестудія „Служба інформації”» (НТН).

2. Дотримуватися приписів Національної експертної комісії щодо серіалу «Сімпсони», який транслювало ЗАТ «ТелеОдин» (М1).

3. Утриматися від показу фільму «Пожирачка чоловіків», який транслювався 18.11.2008 о 23 год. 07 хв. в ефірі телеканалу «Студія 1+1».

4. Утриматися від показу передачі «Постскриптум», яка транслювалася в ефірі телеканалу «ТВ Центр» 27.09.2008 та 11.10.08 о 21 год.

5. Утриматися від показу розважальної передачі Comedy Club (російської та української версії), яка транслювалася в ефірі ЗАТ «Новий канал» протягом серпня та вересня 2008 року.

«Телекритика» дізнається реакцію телеканалів на нові рекомендації.

"Телекритика"

Источник: PULT
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.