Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Міністерство просить Президента скасувати указ щодо цифрового ТБ


    15 января 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Міністерство транспорту і зв`язку просить Президента України відмінити укази Президента від 26 і 24 грудня 2008 року про призупинення постанови Кабінету Міністрів про затвердження Держпрограми переходу на цифрове телерадіомовлення (№1085 від 26 листопада 2008 року) і про перепідпорядкування Концерну радіомовлення, радіозв`язку і телебачення (РРТ) від Держкомтелерадіо Міністерству транспорту і зв`язку (№1039 від 26 листопада 2008 р.). Копія відповідного листа міністерства, датованого 12 січня 2009 р., має у своєму розпорядженні УНІАН.

    У документі наголошується, що реалізація програми переходу на цифрове мовлення не означає відмови від аналогового телерадіомовлення, а також приводяться інші аргументи. Крім того, в листі йдеться, що ініціатива Мінтрансзв’язку про повернення концерну РРТ в сферу управління міністерства значною мірою пов`язана саме з необхідністю впровадження цифрового мовлення.

    Також у документі йдеться про те, що концерн історично відноситься до галузі зв`язку і у сфері управління Держкомтелерадіо був лише з 1995 по 2001 рр., а також із середини 2007 р. і до цього часу.

    Як повідомляв УНІАН, 24 грудня 2008 р. Президент України Віктор ЮЩЕНКО зупинив дію рішення уряду про передачу Концерну радіомовлення, радіозв`язку і телебачення в сферу управління Міністерства транспорту і зв`язку.

    На думку В.ЮЩЕНКА, передача концерну в сферу управління Мінтрансзв’язку порушує цілісність єдиної системи управління державної складової інформаційного простору України, унеможливлює виконання завдань з реалізації єдиної збалансованої державної політики в інформаційній сфері, призведе до виникнення проблем, явищ і чинників, що створюють небезпеку національним інтересам України в цій сфері, і негативно вплинуть на суспільний розвиток і реалізацію її інтеграційних устремлінь.

    Довідка УНІАН. Концерн РРТ створено в 1972 році, в його віданні перебуває практично вся мережа теле- і радіотрансляції в Україні. До складу концерну входить 31 державне підприємство, з них 25 - обласні радіотелевізійні мовні центри. Доход концерну в 2005 році становив 226,4 млн. грн.


    www.unian.net

    Источник: СКТУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.